вторник, 22 февруари 2011 г.

СТОЛ-БИБЛИОТЕКА



Ако сте от онези хора, които обожават да четат и домът Ви е препълнен с книги, то концепцията на този стол наистина ще Ви допадне. Името му е Bibliochaise, което означава именно "стол – библиотека". Неговият изключително функционален дизайн позволява да побере немалък брой книги, използвайки свободното пространство около, зад и под седалката. Продуктът съчетава едновременно практичност и забавление - книгата Ви ще бъде винаги на една ръка разстояние, без да се налага да ставате, за да я приберете или за да вземете нова.

Bibliochaise е продукт на италианската компания Nobody&co и се предлага в два варианта – Bibliochaise Home и Bibliochaise+. Размерите и на двата варианта са 102 х 86 х 74.5 см., с разнообразие от цветове – както на дървените части на стола, така и на тапицерията му. Според авторите на проекта, столът – библиотека разполага с общо около 5 метра пространство за съхранение на книги, като вероятно в този случай става въпрос за дълбочината на всяка една "кутийка", умножена по техния брой.









А нашето по-скромно предложение,олекотен вариант е фотьойл-библиотека и етажерка,като разбира се размерите могат да бъдат по-ваше желание.









ПРОИЗВЕДЕНО  ОТ  МЕБЕЛНА  ФАБРИКА  ДИЕЗ  БЪЛГАРИЯ.




1 коментар: